Kidsplaytables richt uw kinderhoek in

zaterdag 19 januari 2013


Kinderspeelhoek

Wand-spelpanelen en speelwanden voor de kinderhoek waar ruimte schaars is


Ruimte is schaars in uw restaurant, waar plaatsen wij de kinderhoek ?

Kinderhoek RestaurantDikwijls vragen hardwerkende horeca ondernemers ons advies over de eventuele inrichting van een kinderhoekin hun ( fastfood ) restaurant. Als wij vervolgens de ondernemer bezoeken, zien wij restaurants waar elk hoekje en gaatje benut is met tafels en stoelen waar de klanten kunnen zitten om hun eten en drinken te nuttigen. Ruimte voor een kinderhoek is er nauwelijks.
Hoe kunnen wij in uw restaurant dan toch een kinderhoek creëren ? De oplossing is vaak simpel.  Wand Spelpanelen voor aan de muur.
Met een uitgekiende combinatie van wand spelpanelen en touchscreen spelcomputers aan uw muur tovert Kidsplaytables in een handomdraai toch een speelhoekje waar de kinderen vermaakt worden terwijl uw klanten op hun gemak zitten te dineren. Alle tafels en stoelen kunnen blijven staan zodat u geen nee hoeft te verkopen bij reserveringen van uw klanten.
Wand spelpanelen en speelwanden heeft kidsplaytables in alle soorten en maten voor elk budget. Voor relatief een kleine investering heeft u al een complete speelhoek aan de muur.
Wij van Kidsplaytables staan voor u klaar om u te adviseren bij de juiste oplossing en invulling van uw speelhoek. Vraag Kidsplaytables hierbij dan ook advies zodat u maximaal kan profiteren van uw kinderhoek investering.

Een uitgekiende kinderspeelhoek voor aan de muur en/of wand zorgt voor hogere omzet

Neemt u contakt met ons op of neem alvast een kijkje op onze website www.kidsplaytables.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten